Sök efter produkt

flicka-som-dansar

Köp och leveransvillkor

Beställning
Vi tar enklast emot din beställning via vår webbshop. Vid frågor, skicka oss ett mejl eller ring +46 (0)510 172 26
Alla priser är inklusive moms. Av metervaror kan du beställa från 30 cm (3 dm) uppåt (beställer du t ex 10 dm av ett tyg som är 1,5 m brett så levererar vi en bit som är 1,0 x 1,5 m).
För beställning som sker utanför webshoppen tas en administrationsavgift på 100 kr/order.

Tänk på att färger visas olika på olika skärmar mot hur varan ser ut i verkligheten. Vi rekommenderar att du beställer provbitar först.

Betalning
I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning, och direktbetalning.

Våra fakturor skickas ut via mejl i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 30 dagar. Fakturor till företag skickas per post, mejl eller e-faktura till angiven fakturaadress har 30 dagars förfallotid om inte annat är överenskommet. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se

Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms 25%. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering.

I kassan ser du det totala priset inklusive moms och fraktkostnad. I kassan hittar du också fullständiga frakt- och betalningsvillkor.

Frakt
Vi skickar din beställning med post om inget annat är överenskommet. Paket skickas med MyPack Collect som hämtas ut hos ombud/paketbox och brev skickas med Varubrev eller Frankerat brev. Fraktkostnaden visas i kassan vid utcheckning.

Paket till Norge
Det går fint att skicka Varubrev till Norge och går det över två kilo är det lönsamt att dela upp på flera beställningar i stället för att välja Paket som är mycket dyrare och tar längre tid.  Minsta kostnad för Parcel utrikes 578,-, förtullningsavgift 93,75 plus extra administrationskostnader.

Ej uthämtade paket
Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid! Om paketet kommer tillbaka till oss som ”ej efterfrågat” förbehåller vi oss rätten att fakturera dig för uppkommen fraktkostnad.

Leveranstid
Vi har det mesta i lager så vi packar och skickar oftast samma dag eller dagen efter din order.
Posten behöver 1-3 dagar för leverans.
Om något skulle vara tillfälligt slut, hör vi av oss.

Lagersaldo
För produkter med angivet lagersaldo reserverar vi oss för att det kan visa fel antal.

Byte
Vid byte av storlek på tex skor skickar du dem till oss med meddelande om vad du önskar istället, så fixar vi det. Vill du byta till annan modell kan du returnera skorna till oss och vi återbetalar kostnaden för varan. Sen är du välkommen att göra en ny beställning på det du vill ha istället.

Du betalar returporto till oss, vi betalar nytt porto till dig. OBS! Vi står för max 1 porto tillbaka till dig (önskar du byta mer än en gång får du göra retur och sedan lägga ny beställning enligt ovan)

Avklippta tyger, resår, paljettband, fransar o. dyl. återtas ej. Utnyttja möjligheten att beställa prover för att vara säker på att färgen är rätt.
Specialbeställda varor återtas ej. Vill du kunna byta kristaller så be oss plombera förpackningen (uppräknade, ej plomberade kristaller eller paljetter återtas ej). Varor ska levereras i oskadad originalförpackning.

Retur/byte måste ske inom 30 dagar från beställningsdatum.

Returadress:
AG:s Textil
Askvägen 7
531 58 Lidköping

Övrigt
Observera att färger visas olika på olika skärmar.

Rabatter
Vid köp av tyg;
3 m – 10 %
5 m – 15 %
10 m – 20 %
Erbjudandet gäller endast på tyger i kategorin Scen & idrott.

Personuppgifter
Från den 25 maj 2018 har hela Europa ha en ny gemensam lag om behandling av personuppgifter vars syfte är att stärka skyddet av enskildas personuppgifter.

För att kunna skapa fakturor och skicka varorna du beställer i vår webbshop sparar vi dina uppgifter om namn, adress, telefon, mejladress och i förekommande fall organisationsnummer.

Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga, därför skyddar vi dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med GDPR.

Mera information: Integritetspolicy

0